Kladdkaka
Smör eller margarin 100 g

Ägg 2 st
Socker 2 dl
Vetemjöl 1 dl
Kakao 3/4 dl
Vaniljsocker 1 tsk
Till Formen
Margarin eller smör
Ströbröd
- Smält matfettet. Vispa ägg och socker pösigt. Häll i matfettet. Rör om väl
- Blanda mjöl, kakao och vaniljsocker. Rör ner blandningen i äggsmeten.
- Häll i smeten i en smord och bröad, rund form, ca 22 cm i diameter.
- Grädda kakan på galler u nedre delen av ugnen i 175 grader, ca 15 min. Den ska vaar lite kladdig.
- Låt kakan vila en stund i formen. Den kan bakas dagen före den ska serveras.
- Serveras eventuellt med vispad grädde.
Kommentarer
Postat av: A M A N D A
Ser gott ut ^^
Vill du följa varandra via bloglovin? :)
Postat av: Emma ♥
Aa ^.^ Okej! :)
Trackback