Kladdkaka

Smör eller margarin 100 g
Ägg 2 st
Socker 2 dl
Vetemjöl 1 dl
Kakao 3/4 dl
Vaniljsocker 1 tsk

Till Formen

Margarin eller smör
Ströbröd
  • Smält matfettet. Vispa ägg och socker pösigt. Häll i matfettet. Rör om väl
  • Blanda mjöl, kakao och vaniljsocker. Rör ner blandningen i äggsmeten.
  • Häll i smeten i en smord och bröad, rund form, ca 22 cm i diameter.
  • Grädda kakan på galler u nedre delen av ugnen i 175 grader, ca 15 min. Den ska vaar lite kladdig.
  • Låt kakan vila en stund i formen. Den kan bakas dagen före den ska serveras.
  • Serveras eventuellt med vispad grädde.






Kommentarer
Postat av: A M A N D A

Ser gott ut ^^

Vill du följa varandra via bloglovin? :)

2011-07-12 @ 14:53:56
URL: http://kypri.blogg.se/
Postat av: Emma ♥

Aa ^.^ Okej! :)

2011-07-12 @ 16:38:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0