Ullared :D

Nu har jag nyss kommit hem från Ullared! Jag är jätte trött, det har varit en stressig dag. Haha :) Men vi åkte iaf vid halv 9 tiden och kom dit vid 11. Sen så badade vi i havet, det var ganska kallt. Men när man väl har varit i vattnet en stund, så blev det varmare ;) Sen var vi där tills halv 1 och åkte till Ullared. Vi kom till ullared vid halv 2 tiden, och det var ingen kö ( som tur var ). Jag köpte- Rött Nagellack, randig svart / rosa tröja, antecningsblock till skolan, Top Model, att man kan typ designa en T-Shirt, Pingvin stång, Chips ( kostade bara 12 kr där och här hemma så kostar det 23 kronor! ), en film ( jag kommer inte ihåg vad den heter, men säger det sen ), pyjamas och lim! :) Jag får se om jag får tag på bilder sen. Vi var typ på Ullared i 2 timmar, sen när vi gick ut så köpte vi glass :D Jag köpte en chokladdoppad mjukglass i bägare ♥ Sen åkte vi och stannade vid McDonalds några mil utanför tror jag. Jag köpte en BigMac och company, jag hade inte ätit på hela dagen ( förutom frukosten och lite fika ). Sen åkte vi hemåt! :)

I morgon så blir det väl att vara med en kompis, godnatt! ♥

Inköpslista

  • Byxor
  • Pennfodral + saker till skolan typ
  • Böcker
  • "Top-model saker", t.ex som pennor
  • Filmer
  • GODIS OCH CHIPS SÅKLART! Haha ;] ♥

Det var min inköpslista, men jag tror att jag kommer hem med lite mer saker. Haha :D
Ses på måndag! ♥

Världens tröttaste.

Just nu så är jag jätte trött, och i morgon så blir det ju Ullared! Sen så ska jag ju bada också, men får se om det blir varmt eller inte ;) Jag gick iaf hem från min kompis vid 7 och åt varma mackor! ♥ Men när vi skulle äta körsbär, så fick jag körsbärs fläckar på mina vita thigs :( Får se om det går bort, hoppas det!

Snart så ska jag lägga upp min inköpslista på bloggen, ses ♥

Mår bättre idag!

Idag mår jag bättre än igår. Så jag och en kompis har varit nu på eftermiddagen. Hon skulle hem och äta, så jag ska snart till henne. I morgon blir det ju Ullared också! :D Jag har skrivet en inköpslista som jag måste handla där, lägger upp den på bloggen senare.

Ha en toppen dag ♥

Ostbollar

Just nu så har min syrra och min pappa kommit hem från affären. Dom köpte ostbollar, älskar dem! Haha :) Sen så köpte min syrra 2 filmer. En som hette Winx något (?) och Alvin och Gänget 1. Inte något som jag gillar precis, men jag ska iaf köpa lite "bättre" filmer i Ullared. Haha :P I kväll så ska vi äta Tacos <3


Tack för alla fina kommentarer!

Jag fick jätte fina kommentarer från det förra inlägget. Tack så jätte mycket, och bra att ni gillar min blogg! :) Jag älskar att få fina kommentarer och om du undrar något så kan du ju alltid ställa en fråga i frågelådan eller i en kommentar!



Jätte fin bild jag hittade på Google

Mår inte bra :(

Hej!

Idag mår jag inte alls så bra, så det blir nog bara "en vara hemma dag" idag. Just nu ligger jag i sängen och ska snart äta lite ^-^ Har inte ätit frukost eller något sådant, så just nu är mamma och köper Chicken Nuggets med sötsur sås!

Ha en 3vlig helg! ♥

Bad och Ullared ♥

På söndag så ska jag bada i havet och senare åka till Ullared ♥ Hoppas iaf att det blir fint väder när man ska bada, annars så blir det nog bara Ullared. Sen så måste jag få min månadspeng på Söndag, i stället för på måndag. Man vet ju aldrig om man hittar något? ;) Jag tror inte att det blir någon bloggning på söndag då

Lång dag

Hello!


Idag så har det varit en väldigt lång dag. Jag och en kompis sovde ju över och vi vaknade kl 11 ungefär. Och just det, vi bakade amerikanska pannkakor! Receptet hetter du om du klickar här http://www.pannkakor.se/amerikanska. Men iaf så åkte vi också ner och köpte godis och lånade några böcker. Sen när vi kom hem drack vi varm choklad, myys. Nu har jag nyss kommit hem från ett kalas, och ska snart sätta mig vid TV:n och lata mig. Haha ^.^

Presenten jag köpte

Det halsbandet köpte jag till min kompis, vad tycker du om det? Hon älskar ju hästar ♥
Halsbandet finns föresten på H&M ^.^

Badat!

Hejhej bloggen ^.^ Idag så har jag varit med en kompis! Vi badade bland annat och så bakade vi morotsrutor :) Det var jätte varmt i vattnet, iaf när man kom i. Haha :3 Vi ska sova över också föresten! Nu ha jag inte mer att säga, bybye ♥

Lite shopping...

Nu har jag nyss kommit hem från en shoppingrunda! Vi började med att gå in på H&M och där köpte jag en blus, thigs, vitt linne och såklart presenten till min kompis! :D Sen så stack vi till Karlsson och jag köpte en bok som hette "Är du lycklig nu?" och förtfattaren heter Eva Susso :) Sen så stack vi till lindex och letade efter en till bikini till mig, men det fanns inen där. Så vi gick till kappahl och där fanns det en! :D Sen gick vi ner till McDonals, jag köpte en Cheeseburger med pommes till och fanta exotic. Sen köpte jag också en glass ♥
Här kommer bilder på vad jag har köpt, föresten så hittade jag inte blusen på H&M´s hemsida.
Thigsen, linnet och mössan kommer från H&M, och boken kommer från karlsson. Bikinin kommer från Kappahl.




Ps. Presenten talar jag inte om vad det var förän min kompis har öppnat den, hon kanske ser vad det är för någon genom min blogg.




Glöm inte...

att ställa frågor till mig vida blogresponse! :) Jag älskar att svara på frågor, så fråga bara på! ♥

Dagens sötis, hello kitty! :D

Kollade vilka söta "Öronmuffar" jag hittade på H&M´s hemsida! :D Min lillasyster har ett par såna, dem är jätte söta ♥ Föresten så kostar dem 69:50 och finns på H&M.




Shopping? (;

God morgon (eller vad man ska säga) (; Just nu så chattar jag med en jätte snäll tjej som har den här bloggen http://www.lovesplace.devote.se/. Den är verkligen värd att besöka! ♥ Snart så ska jag iaf äta lite mat och klä på mig, sen åker jag väl iväg och köper presenten till min kompis och kanske shoppar lite till mig själv också! ^.^
Ha en toppen dag.

Chokladsnittar recept

  • 125 gram smör eller margarin, rumsvarmt
  • 1 dl socker
  • 1 st ägg, litet
  • 2, 5 dl mjöl
  • 2, 5 msk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker


Garnering

  • pärlsocker


Sätt ugnen på 175 grader
Rör smör och socker vitt och pösigt
Tillsätt ägget, men spar eventuellt 1 msk till pensling. Rör ut kakao i mjölet tillsammans med vaniljsocker och tillsätt det till smör-sockerblandningen. Arbeta snabbt ihop till en deg.
Dela den i 2 delar och rulla ut till längder, lika långa som en plåt. Lägg båda längderna på plåten, smord eller med bakplåtspapper
Pensla ev längderna med ägget och strö över lite pärlsocker
Grädda mitt i ungen, 12-15 minuter
Skär längderna i sneda bitar, ca 3 cm breda, medan de är varma.

:/

Jag hann inte åka och köpe en present till min kompis, och i morgon fyller hon år! :/ Men iaf så får jag vill ge henne det på Onsdag.

Iaf så har jag och en kompis varit under dagen. jätte kul! :3 Just nu håller pappa på att göra gele som vi ska ha på marknaden. Haha, jag vet. Jag och min kompis ska ju sälja men vi kan tyvär inte göra gele, vi kan bara baka. Menmen. Snart börjar ju skolan! Jag är skit rädd, för att en ny "klass" ska börja i våran klass. Så vi blir dubbelt så mycket! Åh, hur ska jag klara mej, haha :/ Men först så ska jag till Bulgarien om 2 veckor! Så, vi kommer vara borta i en vecka, ingen bloggning då. Sen när jag komemr hem, så ska jag till skolan :/

Ha en fin kväll :)

Hamburgare (y)

Hejsan ^.^

Dagen började med att jag vaknade kl 10 ungefär och duschade, åt frukost :D En kompis ringde ju också! Vi var fram tills nu, hon skulle äta och jag med. Snart ska hon ringa mej, så vi ska vara mer sen. Och typ vid 4 (?) ska jag åka och köpa en present till min kompis, som fyller år i morgon! Funderar på att köpa någon assecorar, smink? Aja, får se! :D
Bybye och ha en toppen dag (a)

Hjälp till födelsedagspresent

Min kompis fyller år på Tisdag och jag måste köpa något till henne! Vet någon något som man kan köpa? Hon gillar smink, assecoarer, ja sådana saker typ! ;)



Om du vet något fint, skriv då en kommentar! :)

Dagens sötis

Hejhej bloggen :3 Jag tänkte starta "Dagens Sötis"!

Jag tänkte att jag kunde göra det för att det mesta som upptaderats på bloggen är "hur min dag har sett ut", recept och dagens outfit, så nu blir det något mer! :D Men iaf så innebär att man ska visa en "bild" på något sött djur eller kanske typ en söt "sak".
Godnatt och sov sött ♥

Bål

Sommarbål

  • 3 dl hallon eller jordgubbssaft
  • 1 l vatten
  • 3 dl hallon eller jordgubbar i skivor
  • 2 flaskor sockerdricka
  • 1 apelsin i skivor
  • isbitar



Blanda bålen i en stor glasskål.
Servera medan den är kall :)

Muffins recept

  • 100 gram smör
  • 2 dl mjölk
  • 2 ägg
  • 1,5 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 nypa salt



Smält smöret och tillsätt mjök. Vispa ägg, socker och vaniljsockret vitt och pösigt. Rör ner den ljumma vätskan.
Blanda vetemjöl, bakpulver och salt i en skål och rör ner i smeten. Fyll muffinsformarna till 2/3 med smet. Grädda mitt i ugnen i ca 20 min i 200 grader.

Jag stoppade i hallon och blåbär med en dl hackad vit choklad. Det blev jätte gott!






Namnsdag

Idag har jag namnsdag! Kerstin, heter jag i andranamn ^.^ I förnamn heter jag ju Emma! ;) Snart så ska jag gå och äta tårta, hejdå! :)

Förklaring till dålig bloggning

Jag och en kompis har sovit över igår tills idag, så det är därför det var så dålig bloggning ^.^ Vi bakade bland annat läckerbitar och Chokladsnittar, recepten kommer kanske kommer senare.

Det blir föresten mycket recept nu, men det är ju bra! ;)

Nyduschad

Jag har nyss duschat och väntar på ett telefonsamtal från en kompis. Idag ska jag och en kompis vara, och kanske sova över. Isf så blir det nog ingen bloggning ikväll.
Ha en fin dag!

Norge i mitt hjärta ♥

 

 

Jag hörde vad som hände i Norge igår och blev jätte ledsen, jag fattar inte hur en människa kan skyta ihjäl minst 84 st människor. Och sen så bombade han också! Tänk om det skulle hända sverige? Och dom som till och med såg när han sköt ihjäl en flicka som låg på marken. Dom får ju ett minne för livet.

 

 

 

Ni har nog också hört nyheten. Vad tycker ni om detta? Komentera

 

 

 


Ost & skinkpaj recept

Du behöver till fyra personer:

Pajdeg:
  • 3 dl vetemjöl
  • 125 g smör
  • 2 msk kallt vatten
Fyllning:
  • 200 g rökt skinka
  • 3 dl riven ost
  • 3 ägg
  • 3 dl standardmjölk
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Lägg mjölet i en bunke. Skär smöret i små bitar och knåda i mjölet. Häll i vattnet och krama snabbt ihop till en boll. Tryck ut degen i en rund pajform. Låt degen gå upp lite i kanten. Grädda pajskalet i 10 minuter och ta sedan ut formen ur ugnen. Skär skinkan i tärningar och strö ut på pajbottnen. Riv osten och strö ut den över skinkan. Knäck äggen i en bunke och rör i mjölk, salt och peppar. Häll äggsmeten över pajskalet. Grädda pajen i ca 30 minuter i ugnen.
KLAR! ♥

Fotboll ♥


Älskar bilden ♥

Muffins :P

Hejhej. Förlåt för den dåliga bloggningen idag och igår.

Men min dag började med att jag vaknade vid halv 1 och åt frukost. Några minuter senare åt jag mat :P Sen ringde jag till en kompis, vi var först hos mig. Om jag inte har berättat det så ska jag och en kompis sälja typ gele och bakverk på en marknad i slutet av augusti. Så vi var tvugna att fixa lite med det och plocka vinbär :D Sen gick vi hem till henne och bakade muffins med hallon, vit choklad och blåbär i :P Receptet kommer säkert om i dag eller i morgon. Efter det var jag tvungen att gå hem för att äta, jag åt kött, klyftpotatis, grönsaker och potatssallad! LOVE IT :* Snart ska jag ut till min syrra och spela fotboll, bybye och godnatt ♥

Häftiga skor ^.^

Foki skrev om ett par skor som ja, bilderna talar för sig själv!
ashiato - cat
ashiato - gecko
ashiato - monkey
ashiato - footprint
Jag skulle helt vilja ha dom rosa ^.^ Vilken tyckte du var sötast av dom?
Källa: http://www.spoon-tamago.com/2011/06/27/ashiato-by-kiko/

Vitchoklad kladdkaka recept

150 g smör
2 ägg
2½ dl socker
1 tsk vaniljsocker
1-2 msk kallt kaffe
1 ½ dl vetemjöl
½ dl kakao
1 tsk bakpulver
100 g vitchoklad



Sätt ugnen på 175 grader. 

Börja sedan med att smälta smöret och låt det därefter svalna. Blanda ägg, socker och vaniljsocker i en skål och vispa vitt och pösigt. Tillsätt det kalla kaffet. Blanda ihop de torra ingredienserna och vänd sedan försiktigt ner dem i ägg och socker blandningen. 

Häll smeten i en rund form med avtagbar kant. Hacka ungefär hälften av vitchokladen och strö över smeten. Grädda sedan i 175 grader i ca 45 minuter. Beror mycket på ugnen så det är bäst att titta till kakan lite nu som då!

När kakan är klar så river du över resten av vitchokladen direkt när den kommer ur ugnen.

Ost & skinkpaj :D

Hejhej. Idag har jag varit med en kompis. Vi pysslade, gjorde suddigum, satt vid datorn, spelade spel och gjorde ost & skinkpaj, med bål :D Recepten kommer senare. Nu så ska jag snart gå och lägga mig, sov sött ♥

Regn regn och ännu mera regn :/

Just nu ösregnar det här. Kunde det inte vara liite sol? :/ Men nu sitter jag iaf och äter på en glass. Ska ringa till en kompis sen tror jag :D Har just nu inte mer att säga, bybye ♥

Beställt!

Det här har jag beställt! Dom 3 översta kommer från H&M och dom 4 understa kommer från Ellos. Ursäkta om det blev stor bild, men jag orkade inte ändra.
Vad tycker du om plaggen? Komentera!

Vara hemma resten av kvällen

Jag kommer vara hemma resten av kvällen, det har varit en lång dag och jag måste vila! En kompis har nyss gått hem, vi fotade lite och köpte glass.
Ha en toppen kväll ♥

Fotoblogg!

Hej, hej. Nu har jag nyss ätit lite och ska snart dra vidare till en kompis :D Föresten så vill jag tipsa dig om min och min kompis blogg som heter http://phototjejerna.blogg.se/ och där komemr vi mest visa upp egna bilder som vi har tagit, men också berätta lite om vad vi har gjort i dag :)
Ha en bra dag ♥

Hejhej!

Förlåt att jag inte har bloggat idag. Men dagen började iaf med att jag vaknade vid 11 och satte mig vid TV:n och åt frukost. Sen gjorde jag inte så mycket mer, förutom att jag åt middag också :D Sen var jag och en kompis, vi fotade, var inne på datorn och var för det mesta ute! ♥

Snart så ska jag äta korv med bröd, hejdå! ^.^

Veckans topplista

Här är veckans topplista -

1. "Fest hos Mange" av Mange Makers

2. "Fireflies" av Owl City

3. "Jag kommer" av Veronica Maggio

4. "White Light Moment" av Tove Styrke

5. "Firework" av Katy Perry

6. "Lipstick" av Jedward

7. "Eenie Meenie" av Sean Kingston och Justin Bieber ( JAG GILLAR INTE JUSTIN BIEBER, MEN DEN LÅTEN ÄR FAKTSIKT BRA! )



Kom inte på mer ;)

Vitchoklad kladdkaka

Jag och en kompis sovde över från igår tills idag och vi hade det jätte kul! Vi åkte ner till Shell och köpte chips och godis, sen så hoppade vi studsmatta. Sen åt vi godiset och det och spelade spel. Vi var typ uppe till 1-2 på natten sen så somnade vi xP Sen på morgonen vaknade vi typ vid halv 11 och då ringde en till kompis. Sen kom hon och vi pratade lite. Sen åkte den andra kompisen hem. När hon åkte hem så var vi inne på datorn, åkte inlines och bakade vitchoklad kladdkaka. Vi var tvunga att åka ner till konsum och köpa vit choklad x] ( Receptet på kladdkakan kommer upp senare ).





Ha en bra kväll :)

Tacos ♥

Idag har jag inte hunnit blogga för att jag har varit hos min mormor hela dagen! :D


Ska snart äta tacos ♥ Älskar Nachos chipsen och dippen till :D Gillar du tacos? :) Sen så köpte jag lite godis på konsum. Eller ja, inte lite godis precis då x) I morgon så ska jag åka och kolla på någon föreställing med familjen och sen vara med en kompis ♥
Ha de bra ^.^

Godnatt alla söta ♥

Jag ska inte gå och lägga mig nu, men jag säger ändå godnatt ♥ I morgon ska jag bara vara hemma, jag åker nog ner till stan och köper godis :) Jag hoppas att det inte blir sådant väder som idag i morgon :/
Kram ♥

Mjuk chokladkaka

Förlåt för att receptet blev försenat




3 dl strösocker

2,5 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

2 tsk vaniljsocker

1 krm salt

3 msk kakao

150 gram smält smör

2 st lätt uppvispade ägg

1,5 dl kokhett vatten


Sikta torrvarorna genom en sil och blanda.
Rör i smält smör, lätt vispade ägg och hett vatten. Om så önskas kan man riva/hacka ner lite choklad av hög kakaohalt. Rör samman till en smet.
Häll smeten i en smord och bröad form. Grädda i 175 grader, längst ner i ugnen i 40-45 minuter.


Girl:It ♥

Har blivet medlem i Girl:It ! Fick paketet idag ♥ Det var en bok som hette "Tjejsnack", en till bok "Ge inte upp, Edie!", en MP3 spelare :D *Glad*, någon sorts "spegel", en necesser (?) och klistermärken. Längtar efter nästa paket ;D




Tråkigt väder eller hur? Känns mer som höst än sommar :/

Förlåt

Förlåt at jag inte har bloggat alls idag. Har inte hunnit! Men nu är jag iaf med en kompis. Vi har suttit vid datorn, spelat spel, ätit både isglass och vaniljglass :D Vi har också gjort egen film ^.^ Har inte så mycket mer att säga ;]

Bakat :D

Jag har nyss kommit hem från en kompis. Vi bakade chokladkaka ( recept på det kommer senare ), hoppas studsmatta och lte andra saker :D Nu ska jag gå och duscha, godnatt ♥

Har sovit över hos en kompis

Jag sovde över hos en kompis igår tills idag, så det var därför jag inte har bloggat. Men vi hade i alla fall jätte kul :D Jag orkar inte blogga nu, är faktiskt lite trött på att blogga :O Men jag kommer säkert vara aktivare snart!
Kram ♥

Vattenballonger ♥

Innan så har jag ätit smultron bakelse, jätte gott! Om du undrar så gjorde vi den själv av sockerkaka, grädde och smultron :) Sen så gick jag och la mig i tältet som vi har satt upp idag med en glass ♥ Och precis nu så har jag och min syrra passat vattenballonger ^^ Nu så ska jag snart ut igen, ses! :D
Hittade dom här bilderna när jag sökte på "Vattenballonger" på google. Fotografen måste vara riktigt bra!








Kladdkaka

Smör eller margarin 100 g
Ägg 2 st
Socker 2 dl
Vetemjöl 1 dl
Kakao 3/4 dl
Vaniljsocker 1 tsk

Till Formen

Margarin eller smör
Ströbröd
  • Smält matfettet. Vispa ägg och socker pösigt. Häll i matfettet. Rör om väl
  • Blanda mjöl, kakao och vaniljsocker. Rör ner blandningen i äggsmeten.
  • Häll i smeten i en smord och bröad, rund form, ca 22 cm i diameter.
  • Grädda kakan på galler u nedre delen av ugnen i 175 grader, ca 15 min. Den ska vaar lite kladdig.
  • Låt kakan vila en stund i formen. Den kan bakas dagen före den ska serveras.
  • Serveras eventuellt med vispad grädde.






13:43

Vaknade vid halv 1 och kollade på TV. Har inte gjort något annat sen dess, kanske ska vara med en kompis idag. Får se! :) Jo, föresten så kommer receptet upp på kladdkakan senare! :)
Ha en bra dag ♥

Baka kladdkaka?

Är sjukt sugen på att baka! Ska jag baka kladdkaka?

Kommentera! :D

Är jätte glad! ♥

Just nu är jag jätte glad för att jag ska (kanske) följa med en kompis till ett stort köpcentrum några mil härifrån! ♥ Det ska bli jätte kul ju! ^.^ Hon har fått 1000 kr att handla för ( jag vet, skit mycket ju! ) och jag får väl också ta med mig lite pengar ;) Det blir nog 300 + dom pengarna jag har redan. Aja, det var nog bara det jag ville säga :)

Shoppingen

Och ett par strumpor! Jag kommer inte ihåg vad strumporna kostade, men pyjamasen kostade 159 kr. Och allt kommer från KappAhl.

Varit borta nästan hela dagen!

Har varit borta nästan hela dagen, så har inte hunnit blogga. Min syrra måste köpa en byrå, så det var dörför vi åkte iväg. Men vi åkte i alla fall vid 12 och kollade på någon möbelaffär. Men det fanns ingen bra där, så vi gick iväg till McDonalds! Där köpte jag en McFeast och company stavnignen (?) med pommes och fanta extotic till! ♥
Sen åkte vi och kollade en till möbelaffär, men det fanns inget där heller. Så vi åkte ner på stan och shoppade lite. Jag köpte inget speciellt...men bild och sådant på vad jag shoppade kommer senare.




Dagens outfit


Förlåt att jag inte har bloggat på hela dagen, men...

jag har varit med en kompis och har inte hunnit! Men jag vaknade i alla fall klockan 12 eller 1 idag. Sen så åt jag frukost och sådant. Sen ringde jag till en kompis och vi var hos henne. Vi var och badade ( det var galet varmt i vattnet ;] ) sen när vi kom hem från det, så hoppade vi lite studsmatta och hade vattenkrig  :D Men sen så rymde hennes kanin! Vi hittade den tillslut den i en annan trädgård x') Men sen iaf så åt vi ♥ Sen så skulle dom åka och fiska, så vi kanske ska vara sen i kväll med :]

Har nyss ätit chokladpuddig, grädde och strössel :D Skit gott! ♥

Bloglovin

Nu har jag skaffat bloglovin också! Följ mig gärna :)

Cupcakes receptet


Top-Model boken

Här kommer det jag målade i Top-Model boken igår ♥

 

 

Vad tycks? :D


Varit med Le hela dagen

Har varit med Le hela dagen nu :D Hon gick hem vid 10 ungefär. Vi spelade ju minigolf och sen efter det fikade vi. Haha, alla köpte kladdkaka ♥ Sen så badade jag och Le. Det var 22 grader varmt i vattenet, rätt så skönt faktiskt ^^ Sen så åkte vi hem och skulle baka cupcakes. Men vi hade inte yogurt och stössel så vii åkte ner och köpte det. Men dom blev iaf jätte goda! (a) Recept kommer upp senare!
Sen så spelade vi fotboll och efter det satt vi vid daton och dampade xD Sen så åt vi varma mackor och efter det kräftor (y) Jag vet att många typ inte gillar kräftor och sådant, men jag gör iaf det! Nu så ska jag snart gå och lägga mig ( fick knappt någon blund när vi sovde på altanen ) Godnatt sötizar :*

Om "övernattningen" ♥

När jag och min kompis sovde på min altan. Så var det skit många småkryp, men vi smällde dom. Haha :D Men det värsta var att en jätte stor spindel kom till min kudde ( jag hatar spindlar ) :S Men vi fick bort den också. Men i alla fall så fixade vi naglarna osv. Sen så målade vi i Top-Model boken :D Jag kanske ska visa vad jag målade sen ♥ Sen så läste jag lite och min kompis somnade. Jag kunde inte sova på en halv timme för att det var så mörkt och sen hörde man att det spelade hög musik, tror att det var någon festival ;] Men sen på morgonen idag så åkte vi ner med min syrra och pappa till stan. Där lämnade vi tillbaka några böcker och filmer på biblan och sen gick vi in till konsum och köpte glass! :D Jag köpte en Långe fabron och det gjorde min syrra med. Sen så köpte min kopis någon glass som heter Milk Time (?) Men sen när vi kom hem så började vi packa ner och sådant. Sen när vi Le var färdig så lämnade mamma av Le och mig vid henne, vi typ hoppade studsmatta och lite sådant. Och sen gick jag hem ♥

I eftermiddag så ska viåka ner och spela minigolf också :D Men snart ska jag äta, hejdå :3

Ska sova över :D

Just nu är jag och en kompis, vi ska sova över på våran altan :D Aja, hoppas det i alla fall inte blir för läskigt... ;) Nej nu jag vara lite social med Le, hejdå! <3

Har nyss målat naglarna ♥

Jag ville bara säga att jag nyss har målat naglarna. På tånaglarna målade jag ljus turkost och typ mörk turkost. Sen så målade jag svart graffiti nagellack med en hand ljus turkost och en hand mörk turkost.


*Gäsp*

Idag vaknade jag vid 10 och satte mig vid datorn, och nu vet jag inte vad jag ska göra?! Jag har skit tråkigt...jag vill åka ner på stan, men det finns typ inga kompisar som är hemma :'[ Eller så kanske jag ska baka cupcakes? Jag hittade ett gott recept på vanilj / choklad cupcakes. Men då måste jag ner och köpa strössel ;P
Vad ska du göra idag då?

Är dö trött D:

Just nu är jag dö trött D: Får väl spara jordgubbsstången tills i morgon då :[ I morgon så ska jag inte göra så mycket, eller rättare sagt inget alls! Om någon av mina kompisar ser detta: Vill någon hitta på något i morgon? Ring mig då! ;D God natt i förväg ♥

Mode tips från mej! ♥

Jag har just nu lite tråkigt så tänkte göra lite mode tips! ♥
Det här snygga armbandet kostar bara 10 kr! :D Passa på att köpa det innan det tar slut ♥
Den här snygga väskan kostar nu 40 kr! ( Har en sådan fast röd och en rosett i stället )
Och den här bikinin kostar 80 kr! Passa på att köpa den om du inte redan har någon bikini ^^
Dom här snygga "kortbyxorna" kostar nu 80 kr! Passa på att köpa ♥ Föresten så finns det också i färgen blå, grön och blårosa!
Den här snygga klänningen är för 50 kr och den finns också i färgerna rosa, vit, mörkblå randig, turkos randig och ljusrosa randig!
Det var lite sommar mode! Alla kläder kommer föresten från H&M ♥ Så, vad tyckte du om mina mode tips? Komentera ^.^

Har kommit hem :D

Jag har nyss kommit hem, det blev ett inlägg i alla fall! ;D Nu så ska jag berätta lite om dagen som varit:

Först gick vi till där dom gör och säljer polkagrisar. Jag köpte en jordgubbsstång :D Sen så kollade vi lite på hur dom gjorde det...

Sen åkte vi en båt till Visingsö :D Vi ställde oss längst upp på båten. Jag visste inte att jag var sjösjuk, men det var jag D: Jag spydde i alla fall inte...

Sen så åkte vi remmalagen (?) så vi fick åka runt lite med häst och vagn på ön. Först åkte vi till något där dom berättade om ön och där köpte jag en glass :D Sen så åkte vi till någon kyrka eller något och gick upp längst upp ( det var som et torn ) det var skit mörkt i trappan! D: Menmen.

Sen när vi gick av det så kom båten och vi åkte till gränna igen...

Sen gick vi in och åt mat på något ställe. Jag beställde pizza :D Man fick varsin polkagris också ;D

Sen gick vi runt på stan och köpte en mjukglass :D

När vi skulle åka hem på hemvägen gick vi in i ett köp centrum men hittade inget där :[


Det var allt, komemr börja blogga vanligt i morgon igen ♥


Har nyss kommit hem

Har nyss kommit hem. Vi fikade och då tog jag en kärleksmums eller vad dom nu heter ;D Sen så spelade vi minigolf. Sen köpte jag en glass (Y) Men i morgon kan jag tyvär inte blogga. Då skulle jag ju till Gränna. Men bloggar i stället på fredag :D Det kanske, kanske blir ett inlägg på morgonen i morgon. Nu så ska jag bara ta de lungt och kanske äta något senare i kväll fast jag har fikat nyss ;] Oj, klockan är visst 10 minuter över 9 :O Haha, trodde den bara var 8 xD Nejmen nu ska jag gå vidare, godnat sötnosar ♥

Dagens outfit


Godmorgon

Jag har nyss vaknat och ätit lite frukost. Sen ringde jag till en kompis men det gick inte för henne :( Idag blir det nog bara-vara-hemma-dag, haha ^.^ Fast ikväll ska jag ut och spela minigolf :D Men nu ska jag dra vidare, hejdå ♥

PiZzA

När jag och min kompis kom hem så spelade vi Buzzer, läste lite, hoppade studsmatta och spelade badminton. Sen när hon gick hem så gjorde jag Pizza :D Har nyss ätit det, jätte gott ^.^ Nu så ska jag inte göra så mycket i kväll.

Kramisar, Emma (L)

Ska snart ut och fiska

Ska snart ut och fiska med en kompis ♥ Ärligt talat så är jag inte alls bra på att fiska, haha ^.^ Men hoppas jag får någon fisk i alla fall xD

Önska mig lycka till nu då (:

Tjooee ^.^

Idag vaknade jag vid 11, och åt frukost. Kollade lite på ICarly ^^ Idag ska jag nog bara vara hemma, och om 2 dagar så ska jag till Gränna! Jippi ♥ Nu så ska jag kolla lite andra bloggar och så :D

God natt alla söta läsare

God natt alla söta läsare ♥ Jag ska inte gå och lägga mig nu. Men vill bara säga god natt ^^

Köpa en kamera kanske?

Jag vill så gärna ha en egen kamera ♥ Och jag kanske inte får en om flera år :( Så jag kanske ska samla ihop till en liten enkel kamera? Jag kollade just på Onoff´s hemdisa och där såg jag dom här kamerorna
Dom kostar 989 kr st. Jag får ungefär 80 kr i månads peng så jag får nog samla länge ^^ Jag kan ju alltid tjäna ihop pengar själv med... Kameran har i alla fall 12,1 megapixel. Och jag vill helst ha den röda eller rosa ^.^ Så, tycker du att jag ska samla ihop till en sådan? ♥

Dagens outfit


Bakat chokladkola

Nu har min kompis gått hem. Men vi var inne på datorn, åkte ner till biblioteket och lånade några filmer och böcker. Sen så lånade vi ett spel på Playstation som heter Buzz tror jag (?).

Så ser spelet ut





Sen bakade vi chokladkola och kollade på en film! ♥

Väntar på en kompis

Sitter just nu och väntar på en kompis. Ska kanske äta snart med? ;) Åh, jag vill så gärna och och shoppa. Haha ♥ Menmen ;) Jag har INGET att skriva om, verkligen INGET. Ge mig tips vad jag ska skriva om?! :)

Har nyss vaknat!

Har nyss vaknat och ätit lite. Nu ska jag vara inne lite på datorn, ha de bra ♥

Min dag

Idag vaknade jag typ vid 12 och åt lite. Sen så kollade jag på någon film och åt det sista godiset sen igår ;D. Sen så cyklade vi en runda, efter det ringde jag till en kompis ♥ Och vi hoppade liite studsmatta och tog kort, vi båda vill bli fotografer ner vi blir äldre :D. Sen lånade jag lite böcker också... Har nyss ätit lite pommes (Y). Bloggar säkert mycket mer i morgon :D

Har skaffat en översättare

Nu har jag skaffat en översättare till min blogg om man t.ex kommer från ett annat land eller pratar ett annat språk, så kan man bara översätta det till sitt eget språk!
Det var bara de jag ville säga ;]

Ska snart iväg

Idag har jag bara varit hemma och ätit godis ^^. Snart så kanske jag ska iväg, vi får se ;). Bloggar nog senare i kväll, ha de bra ♥

Gränna på torsdag

Jag har inget att skriva om, så jag gör ett litet "random inlägg" bara (;. På torsdag så ska jag till Gränna. För dom som inte vet så gör och säljer dom polkagrisar där. Ska bli sjukt kul ;D. Så kanske så ska vi till Visningsö ( stavnignen? ). På hemvägen så åker vi väl in och shoppar lite med ^^. Så jag tror nog inte att jag kommer blogga på torsdag...

Lite shopping

Har nyss varit och shoppat lite. Vi gick in på Lindex ( hittade inget där ), H&M och Kappahl. Sen så fikade vi lite :).

Det här shoppade jag:
Fanta strawberry, Lip Smacker - Kappahl


"Jacka" - Kappahl




Sen så köpte jag en grå tröja från H&M, men den fanns visst inte med på H&M´s hemsida.

Nu har jag en frågelåda!

Nu har jag en frågelåda, så fråga bara på! (:

Inte lika fint väder idag ):

Idag är det inte alls lika fint väder ): Och jag som skulle vilja åka ner till campingen igen och bada o sola! Men det får väl bli någon annan dag då (;. Vakande typ vid 10 och kollade på TV. Sen har jag inte gjort så mycket sen dess... vad ska jag göra? Vill åka ner o shoppa, men mamma har bilen och hon kommer inte hem fören 1. Det kanske blir ändå en shoppingrunda, vi får se (;.

RSS 2.0